Aanmelden

Wachttijd

De tijd van aanmelding tot het eerste gesprek (intake) is momenteel minimaal 3 maanden voor de Basis GGZ en 6 maanden voor de Specialistische GGZ (stand op 4-5-2020). De behandeling kan daarna meteen starten, er is dus geen aparte wachtlijst tussen intake en behandeling.

Als u zich wilt aanmelden, kunt u het onderstaande formulier invullen en vervolgens op de knop “versturen” klikken. Uw gegevens worden vertrouwelijk en versleuteld verzonden. U kunt ook bellen op werkdagen tussen 13:00 uur en 14:00 uur met telefoonnummer 024-2030449.

Let op: pas indien wij uw verwijsbrief hebben ontvangen is uw aanmelding definitief en staat u echt op de wachtlijst. Meestal wordt de verwijzing digitaal naar ons verzonden door uw huisarts en hoeft u verder niets te doen. Heeft u de verwijzing op papier meegekregen? Dan kunt u deze opsturen naar Psychologenpraktijk de Lindeboom, Horstacker 1644, 6546EX Nijmegen. U krijgt een bevestiging per e-mail zodra wij uw verwijsbrief hebben ontvangen.

Indien u last heeft van gedachten aan zelfdoding of indien u heftige, oncontroleerbare paniekaanvallen heeft, dan verzoeken wij u om u niet via de website aan te melden maar telefonisch contact op te nemen.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de praktijk, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).