Aanmelden

Wachttijd

Op het moment is er alleen ruimte voor nieuwe trajecten in de Basis GGZ. Voor aanmeldingen in de Specialistische GGZ geldt helaas een aanmeldstop.

De tijd van aanmelding tot het eerste gesprek (intake) staat hieronder per behandelaar vermeld (stand 26-03-2024). Het gaat om een ruwe schatting. Het kan dus zijn dat het korter duurt, maar ook dat het wat langer duurt dan de onderstaande indicatie. Bij aanmelding staat u op de algemene wachtlijst en zal de therapeut die het snelste plek heeft u uitnodigen, tenzij u een expliciete voorkeur voor een bepaalde therapeut heeft opgegeven.

Online behandeling: 4 maanden (geef deze voorkeur a.u.b. aan bij aanmelding)

Jerôme Tonnaer: 5 maanden (voor cliënten van VGZ, UMC, Univé, IZA en Zekur 7 maanden).

Karlijn Lindeman: 5 maanden (voor cliënten van VGZ, UMC, Univé, IZA en Zekur 7 maanden).

Tamara Bremer: 5 maanden (voor cliënten van VGZ, UMC, Univé, IZA en Zekur 7 maanden).

CZ, OHRA, Nationale Nederlanden of Delta Lloyd: aanmeldstop. U wordt bij deze zorgverzekeringen doorverwezen naar onze samenwerkingspartner Mariëtte Verhoeven. Voor alle andere zorgverzekeraars gelden bovenstaande wachttijden.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de praktijk, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Indien u zich aanmeldt bij ons gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de wachttijd en dat u zich op uw nadrukkelijk verzoek bij ons aanmeldt,


Als u zich wilt aanmelden, kunt u het aanmeldformulier invullen en vervolgens op de knop “versturen” klikken. Uw gegevens worden vertrouwelijk en versleuteld verzonden. U kunt ook bellen op werkdagen tussen 13:00 uur en 14:00 uur met telefoonnummer 024-2030449.

Indien u last heeft van gedachten aan zelfdoding of indien u heftige, oncontroleerbare paniekaanvallen heeft, dan verzoeken wij u om u niet via de website aan te melden maar telefonisch contact op te nemen.